دکتر مسیح بابائیان ارولوژی روش‌های تشخیص بیماری توسط اورولوژیست یا متخصص اورولوژی

روش‌های تشخیص بیماری توسط اورولوژیست یا متخصص اورولوژی

1. عکس‌برداری مثل سی تی اسکن یا ام آر آی

سی تی اسکن (CT scan) و ام آر آی (MRI) هر دو برای تصویربرداری از بدن به کار می‌روند. هر دو روش کم‌خطر هستند اما متخصص، با توجه به بیماری هر فرد، یک گزینه را برای تصویربرداری تشخیصی انتخاب می‌کند.

2. سونوگرافی

ممکن است اورولوژیست، برای تشخیص دقیق‌­تر بیماری، سونوگرافی را تجویز کند که نوعی تصویربرداری از اندام‌ها و ساختارهای داخل بدن است.

3. سیتوسکوپ

سیتوسکوپ، روشی است که در آن یک لوله یا یک پروب را همراه با دوربین کوچک، وارد دستگاه تناسلی و ادراری می‌شود. در نتیجه تمام قسمت‌ها و مشکلات موجود، به خوبی بر روی صفحه نمایش‌گر قابل مشاهده است.

4. بافت‌برداری یا نمونه‌برداری (بیوپسی)

بیوپسی، معمولا زمانی انجام می‌شود که متخصص اورولوژی ، نیاز به اطلاعات بیشتری از اندام‌های داخلی بدن داشته باشد. در این روش بعد از انجام سیتوسکوپ مقداری از بافت را برمی‌دارند و به آزمایشگاه می‌فرستند تا به صورت دقیق بررسی شود.

5. آزمایش ادرار

آزمایشی که تمام مشکلات موجود در ادرار، از جمله وجود انواع باکتری یا هر علامتی از بیماری خاص را نشان دهد و کمک بزرگی به تشخیص دقیق­‌تر پزشک می­‌کند.

6. تست ارودینامیک یا نوار مثانه

تست ارودینامیک، آزمایشی است که در آن سرعت خارج شدن ادرار بررسی می‌شود. هچنین این آزمایش ظرفیت میزان ادرار در مثانه را نیز می‌سنجد و فشار آن را بررسی می­‌کند.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 2 =

Related Post

سایت نوبت دهی مطب دکتر مسیح بابائیانسایت نوبت دهی مطب دکتر مسیح بابائیان

دکتر مسیح بابائیان برای مشاهده قوانین و مقررات سرویس نوبت دهی مطب دکتر بابائیان اینجا کلیک کنید. (قوانین و مقررات) همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ های رزرو نوبت از